Na području Kiseljaka u nedjelju je nestala 28-godišnja Ljubica Antunović. Nestanak je prijavio njen suprug koji je rekao da sumnja kako ga je Antunović napustila i otišla s drugim muškarcem.
Majka Ljubice Antunović na društvenim mrežama je napisala kako je njena kćerka zadnji put viđena 29. prosinca 2019. godine oko 17 sati na području Brestovskog – Kiseljak te da joj se od tada gubi svaki trag.

Djevojka je 1991. godište i visoka je 165 centimetara. Obitelj moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Ljubici Antunović i njenom kretanju da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da pozovu 122.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Središnja Bosna (KSB) potvrđeno nam je da je nestanak prijavljen policiji, da policija aktivno poduzima mjere i radi na pronalasku nestale osobe te rasvjetljavanju svih činjenica.

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
Iako iz MUP-a SBK nisu željeli davati nikakve detaljnije informacije kako saznajemo s terena prijavu o nestanku 29. prosinca 2019. godine podnio je suprug Ljubice Antunović. On je u izjavi policiji rekao da je “upratio” kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića te da vjeruje kako ga je napustila i otišla živjeti s drugim.

Druga prijava o nestanku Antunović stigla je 31. prosinca 2019. godine kada je policiju telefonski iz Njemačke pozvao otac djevojke i prijavio njen nestanak.