Besplatni vikendi već su neko vrijeme praksa u igraćoj industriji, a nekad se zalomi da možete više naslova besplatno preuzeti, isprobati, vidjeti da li vam se sviđaju i zatim odlučiti želite li kupiti cijelu igru.  Ovog vikenda su ponude pripremili Warner Bros. i EA, ali je izdavač Battlefielda V ponudu proširio na čak tri vikenda. Evo što možete očekivati.

Najnoviju igru u dugovječnom i mnogima dragom serijalu borilačkih igara iza kojih stoji razvojni tim NetherRealm Studios od sutra mogu preuzeti vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa One. Vijest je objavljena putem društvenih mreža uz dodatne informacije o tome što sve probna verzija uključuje.

Izdavač i tim su zaključili da bi bilo dobro da igrači isprobaju sve dijelove igre, ali ipak neće imati pristup cijeloj verziji. Kroz dva poglavlja možete vidjeti kako izgleda priča, igrati 1v1 mečeve protiv umjetne inteligencije i drugih igrača s postavom koja je bila dostupna kada je igra izašla, vidjeti što krije Krypt (kozmetičke dodatke, napade i ostalo), vježbati Fatality napade i isprobati Towers of Time s Terminatorom koji je nedavno stigao u igru, Nightwolfom i Shang Tsungom.

Ponuda vrijedi od petka do ponedjeljka, 14. listopada, a svi koji se odluče na kupovinu moći će nabaviti igru i Kombat Pack po 40 posto nižoj cijeni. Ipak, to vam neće biti posljednja prilika da na konzolama igru kupite za manje novaca. Na Xboxu One popust vrijedi do 20. listopada, dok će oni koji igraju na PlayStationu 4 jeftinije proći do 1. studenog.

Mortal Kombat 11 izašao je krajem travnja za PC, PS4, Xbox One i Switch, te će biti jedan prvih naslova koji će biti dostupni za streaming servis Google Stadia. Sve verzije igre dobile su solidne ocjene, ali se svim igračima nije baš dopala količina mikrotransakcija. Ako se želite više informirati,pogledajte i  službene stranice.