Pjevač beogradskog sastava ,,Legende”, Ivan Milinković,  odlučio je da karijeru nastavi kao solista. Naime, poslije tri decenije zajedničkog rada, Milinkovićdonosi odluku karijere i otisnuo se u solo glazbene vode.
Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije  ovih dana u prilici su da poslušaju dvije nove numere.   Prvi samostalni singl  je pjesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.
Drago mi je da ću imati priliku da publici kao pojedinac ponudim nešto novo. Da sa ekipom suradnika obiđem gradove,  pjesmom širim ljubav i tamo, gdje do sada nisam pjevao. Imam neku novu energiju, želja me vodi i beskrajno se radujem susretima sa publikom. Kiseljak je poznat grad, publika drag  gost na svim koncertima u okolnim mjestima gde sam pjevao. Pozdravljam posjetitelje Vašeg sajta iz Kiseljaka i okoline, hvala svima koji mi sa tog područja šalju poruke podrške uz želju da se uskoro sretnemo.  dodao je Milinković za portal kiseljak.info.
Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i djelo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.
,,Od jeseni publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pjevao, uz pjesme koje su reference i najveći izazov za svakog pjevača. Sa publikom,uz moje nove pjesme,  prelistavat ću glazbene spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz glazbenu potporu Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, na kocertima pod nazivom “Večer sa Ivanom Milinkovićem” .Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopćenju.

https://youtu.be/DXwBMoZgUoE7

 

Kontakt telefon:: +38169/245-99-89