Ovaj tjedan u kinu „Theatre“ pogledajte film „Bilo jednom u . . . Hollywoodu“ koji je postao film s najboljim kino otvaranjem u karijeri Quentina Tarantina premašivši njegovog dosadašnjeg rekordera „Nemilosrdne gadove“ (38 milijuna dolara).

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/

BILO JEDNOM U . . . HOLLYWOODU
“Bilo jednom…u Hollywoodu” vraća nas u kasne šezdesete, u zlatno doba Hollywooda. Radnja filma prati glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), bivšu zvijezdu jedne western TV serije, i njegovog dvojnika Cliffa Bootha (Brad Pitt) na putu pronalaska svog mjesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hippie Hollywooda, davne 1969. godine u Los Angelesu. To je ujedno i vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda te se Rick i Cliff moraju boriti za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu – Sharon Tate (Margot Robbie).

Trailer filma “Bilo jednom u . . . Hoolywoodu”: https://www.youtube.com/watch?v=2mCniZKdYXw

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina Kino Theatre, na mail: kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).