Stipo Marković je omiljena osoba u Širokom Brijegu,vole ga svi navijači,suigrači,treneri i svi ostali.To je zaslužio svojim igrama na terenu,kao i ponašanjem van terena.
O samom početku karijere,kao i protekloj sezoni govori za stranicu Široki Brijeg FANS.
“.San da postanem nogometaš mi se počeo ostvarivati s nepunih 7 godina,kada me otac na moje inzistiranje upisao u NK Kiseljak na čelu s trenerom Radetom Tomićem.Zatim sam treninge nastavio u Bubamari na čelu s trenerom Slobodanom Novakovićem.Jedan period sam trenirao u sarajevskoj Bubamari na čelu s gospodinom Predragom Pašićem. Po završetku prvog razreda srednje škole nekolicina mojih prijatelja i ja odlazimo u ljetni kamp u Široki Brijeg..Početkom kolovoza stiže poziv iz NK Široki Brijeg, da se pridružim kadetima istog kluba. 8. kolovoza stižem u Široki pridružujem se kadetima,te 2012. potpisujem profesionalni ugovor za seniore.Ovim putem se želim zahvaliti svojoj obitelji,trenerima,svima u klubu,profesorima,svim svojim kiseljačanima i širokobriježanima” te je dodao Kontinuitetom sam zadovoljan, ali u igri još ima dosta prostora za napredak.” kaže najbolji igrač NK Široki Brijeg u protekloj sezoni Stipo Marković.
O sljedećoj sezoni i nastupu u Europi kaže.
“U prvenstvu možemo puno uz kvalitetan rad i zalaganje, pod uvjetom da ostane kostur ekipe najmanje dvije godine”.te je dodao Što se Europe tiče naš rezultat ovisi o dosta faktora,želja svih nas je da to ostvarimo.”
Stipo Marković svojom kvalitetom igre zaslužuje jaču ligu i klub,razmišljate li o iskoraku u karijeri?
“.Naravno lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam.Na kraju krajeva svi se borimo i trudimo za to”.govori Stipo Marković.
Za kraj navijači vas cijene,proglašeni ste najboljim igračem na našoj stranici.
“Moj jedini komentar na kraju od srca veliko hvala svima koji su bili uz mene.Veliko hvala svim navijačima na ovoj nagradi, što su prepoznali moj trud,rad,zalaganje a ja ću svojim igrama na terenu nastojati to ponovo opravdati i ponovo od srca hvala svim mojim širokobriježanima i kiseljačanima. Voli vas vaš Stipo” završio je Stipo Marković za stranicu Široki Brijeg FANS.
FOTO Bljesak.info