Kao što smo i navikli, već mnogo godina unatrag, početak 5.og mjeseca za naše LJUBIČANSTVENE je radan. Nakon godine dana spremanja i svakodnevnog vježbanja došlo je na red da  pokažemo ono što najbolje znamo.

Ove godine 2.6., Rama kao grad domaćin uživat će u mažoret pokretima nasih ljubičanstvenih kao i mnogih drugih ambasadorica svoga grada.

Kiseljak putuje sa svoja tri natjecateljska tima. To su naši kadeti, juniori i seniori. Natječu se u kategoriji štap- formacija. Također ćemo se pohvaliti i našim vrijednim curama koje nastupaju u neformacijama solo i duo. Želimo im puno sreće i osvojenih medalja.

Svakako tim koji također moramo spomenuti je onaj najmlađi koji se natječe u kategoriji Prvi korak. S ponosom se možemo pohvaliti sa 24 curice u toj kategoriji.  U novoj  kategoriji Viši korak, ove godine se natječe 10 curica.

Natjecanje kreće sa neformacijama u 11h, zatim slijedi službeno otvaranje prvenstva u 12:30h. A ostatak dana rezerviran je za formacije te Prvi i Viši korak.

Mi mo spremnije i sretnije nego ikad. Sa nestrpljenjem brojimo još koji sat do početka natjecanja i potajno se nadamo da će medalje sutra zauzeti mjesto oko našeg vrata.

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo kakav način pomogli našem radu.

Prije svega načelniku gosp. Mladenu Mišuriću Ramljaku i općini Kiseljak, Nevri na opskrbi vodom, Josipu Katani na glazbi, našem dugogodišnjem prijatelju Šeći, rukometašima i rukometašicama na zajedničkom korištenju dvorane, teniskom klubu Elliptic na gripovima, Caffe Muvie na navijačkim rekvizitima i svim našim vjernim sponzorima. 

I na kraju, najveće hvala našim najboljim roditeljima na svoj pomoći i podršci.