Završetak radova na izgradnji komunalne infrastrukture Poduzetničke zone Dugo polje (faza II) u dužini 1.450 metara

Sukladno Ugovoru o grant sredstvima sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta potpisanim dana 5.9.2018. godine od strane nadležnog ministarstva i Općine Kiseljak, krenulo se u projekt izgradnje komunalne infrastrukture unutar PZ Dugo polje u dužini od 1.450 metara. Sa početkom  radova na realiziranju projekta krenulo se 28.10.2018. godine, planirani završetak radova sukladno ugovoru o dodjeli grant sredstava je 5.6.2019. godine. Tijekom implementacije projekta koji je trajao devet mjeseci. nije bilo značajnih prepreka u realizaciji istog izuzev vremenskih neprilika  a zbog kojih je i došlo do prolongiranja roka završetka radova.

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/

Prilikom izvođenja radova na izgradnji infrastrukture ostvarene su tri nove investicije unutar zone i samim time opravdanost i cilj projekta završen. Ukupna vrijednost projekta  iznosi 377.268,17 KM a iznos sufinanciranja Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta je 249.466,54 KM.

Zbog jako velikog interesa poduzeća za kupovinu zemljišta za gradnju u Poduzetničkoj zoni Dugo polje Općina Kiseljak nastavlja sa gradnjom preostale putne infrastrukture unutar zone, te će do kraja 2020. godine u potpunosti biti završena izgradnja infrastrukture unutar Poduzetničke zone.

 

  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/
  • https://www.facebook.com/kiseljak.info/