Istraga se sada proširuje u više smjerova, jer je do sada policija pretraživala dio oko kluba prema rijeci, a u potragu se uključila i riječna policija

Caffe restaurant Kort Kiseljak

Splićanin Matej Periš koji je u noći s četvrtka na petak nestao u Beogradu, prema novim neslužbenim informacijama, viđen je i u centru grada kako tumara u potrazi za taksijem.

Kako javlja Informer pozivajući se na neslužbene izvore, 27-godišnjaka su snimile kamere kako pokušava zaustaviti taksi u jednoj od ulica u strogom centru grada, ali zasad nitko sa sigurnošću ne može potvrditi da je to on.

Posljednji put viđen je oko dva sata poslije ponoći kako izlazi iz kluba gdje je bio s prijateljima. Istraga se sada proširuje u više pravaca, jer je do sada policija pretraživala dio oko kluba prema rijeci, a u potragu se uključila i riječna policija.

Kako doznaje Telegraf, policija je na temelju mobitela ušla u trag posljednjim kontaktima nestalog Mateja Periša, a utvrđena je i njegova posljednja lokacija prije nego što je mobitel ugašen. Poslije gašenja, nije više bilo moguće pratiti kretanje Periša.

Podsjetimo, ranije su srbijanski mediji izvijestili da su kamere ispred kluba snimile nestalog Splićanina kako se kreće prema stepenicama koje se spuštaju ka jednom splavu.

Snimka je lošije kvalitete jer je tu večer bilo magle.  Menadžer kluba rekao je kako tu večer nije bilo nikakvog incidenta.

Snimku pogledajte OVDJE