Pogledajte kako će izgledati luksuzno odmaralište kod Vareša vrijedno 133 milijuna dolara (FOTO)

Pogledajte kako će izgledati luksuzno odmaralište kod Vareša vrijedno 133 milijuna dolara (FOTO)
Saudijska kompanija za razvoj nekretnina u Saudijskoj Arabiji Dar Al Arkan prije dva dana počela je s prodajom vila u SR500 luksuznom odmaralištu i rezidencijalnom naselju vrijednosti 133 milijuna dolara koje će se graditi u Varešu.

Rezidencijalno luksuzno naselje simboličkog naziva Sidra, s obzirom da je okruženo sa šumom, predstavlja najveću investiciju u Europi do sada, a imat će veliki broj vila sa sustavima pametnih kuća, ali i jedinstvenog izgleda u zoni koja je označena kao najčišća i najzdravija na Balkanu.

Govoreći o ljepoti prirode okolo Vareša i lokaliteta gdje će biti smješteno rezidencijalno naselje saudijski iz Dar Al Arkana su kazali da Sidra nudi priliku da svi imaju drugu kuću u raju mira u srcu Europe koja u velikom obimu postaje top destinacija za investicije i odmaranje. Prvi radovi počinju ovog ljeta kada će se raditi na izgradnji infrastrukture, a svi radovi bi trebali biti okončani za 36 mjeseci.

“Potencijalni kupci će biti pozvani na lokaciju da odrede lokaciju i svoj model vile ovisno o cijenama i opremanju. Yousef Bin Abdullah Al Shalash, predsjednik Dar Al Arkana, je kazao je da su sretni što nakon projekta u Dubaiju svoje poslove šire na područje Bosne i Hercegovine.

“Radi se o poželjnoj europskoj destinaciji koja će sigurno privući bosanske, saudijske i međunarodne investitore. Drago nam je što surađujemo s bosanskim arhitektima i konsultantima na ovom projektu. Brzina dobivanja dozvola je pokazatelj žele Bosne i Hercegovine da privuku strane investitore”, pojasnio je Al Shalash.

Naselje obuhvaća površinu od 54 hektra na lokalitetu “Toljenak 1”, a u vlasništvu je Prima Real Estate d.o.o. Sarajevo i Luxury Real Estate d.o.o. Sarajevo koje su u vlasništvu kompanije Dar Al Arkan Property Development L.L.C. iz Dubaija.

   

 

Najčitanije