U vijećnici Općine Kiseljak održana je Izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ BIH Kiseljak. Mrnjavac je dobio jednoglasnu podršku novoizabranih članova Općinskog odbora nakon održane Izborne skupštine.

Za dopredsjednike su izabrani David Udovičić, Ivona Vujević i Josipa Petra Pravdić za tajnicu Marijeta Cvjetković a za rizničara Mario Perić.

Boris pred izaslanicima ali i brojnim gostima predstavio i iscrpno izvješće za protekle dvije godine djelovanja predstavivši politička djelovanja ali i brojne druge humanitarne, sportske i kulturne akcije. Boris je pohvalio suradnju sa Općinskim odborom, brojnim udrugama koje djeluju na području općine Kiseljak, suradnju s Političkom akademijom HDZ-a BiH te brojne druge projekte koje su na  Skupštini pohvalili i starije kolege poput općinskog načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka i predsjednika HDZ BiH Kiseljak, Lidije Bradara,predsjednice Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta BiH i ravnateljica političke akademije HDZ BiH, Josipa Kvasine predsjedatelja Sabora ŽSB i Ana Tolo-Ivičević, predsjednica Zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača”OO Kiseljak. Osim da su jamac opstojnosti stranke, spomenuti su pohvalili i ulogu članovi Mladeži u predstojećim općim ali i lokalnim izborima na kojima je HDZ BIH osvojio 14 viječnićkih mandata od kojih je osam upravo iz reda Mladeži.

Kolege seniori su pozvali i na nastavak vrijednog rada, odgovorno ponašanje prema društvu općenito te pod svaku cijenu izbjegavanje politikanstva.

Mrnjavac se pohvalio i brojkom od 605  članova Mladeži u Kiseljaku od kojih se njih stotinjak učlanilo protekle godine te pozvao na još aktivnije sudjelovanje u političkom životu.

Novoizabrani članovi OO: Boris Mrnjavac, Ivona Vujević, Mario Perić, Marijeta Cvjetković, Josipa Petra Pravdić, Anamarija Tuka, Nika Bošnjak, Ivona Jurić, Arijan Dujmović, Dragan Anđelić, Laura Marković, David Udovičić, Ivan Cetina-Dadić, Ivana Drljepan, Ana Trogrlić.