Iako je teško neku manifestaciju godinama održavati aktivnom, a posebno uz ovogodišnje pandemijske uslove, 19.rujna 2020.godine u organizaciji Udruge građana “VICTORIA” Kiseljak i HKUD “Bećarac” Lepenica održane su Večer folklora “Lepenica” 2020. i “Lepeničke jeseni”.

S obzirom na vrijeme pandemije, manifestacije su se održale u malo drukčijem izdanju, bez gostiju iz drugih krajeva Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji su godinama bili dio programa.

Uz domaćine HKUD “Bećarac” Lepenica bogatstvo tradicijske kulture i ljepotu nošnji predstavili su i članovi HKUD “fra Karlo Kujundžić” Brestovsko te članovi HKUD “Gromiljak” Kiseljak.

Bitno je napomenuti kako je bilo mnoštvo maldih koji su garant da će ove tradicionalne manifestacije i dalje živjeti u Lepeničkoj dolini.

Organizatori su kazali sljedeće: ” Ove godine smo se odlučili da to bude druženje KUD-a s područja Kiseljaka. Nemamo posebnog protokola ni programa, jednostavno smo se okupili u Lepenici i sasvim spontano započeli jedno u nizu naših lijepih druženja uz naše tradicionalne pjesme i plesove”.